Laden...
Naar Facebook

Met de Makers aan Tafel 30/06

SAVE THE DATE | ZONDAG 30 JUNI I AN OFF TRAIL DINNER

 

In onze reeks ‘Met de makers aan tafel” verbinden wij deze avond de lichtpuntjes in het leven.

 

Stap in onze (virtuele) jeep om een "off trail" avond aan te gaan. Laat je vervoeren door kunst & muziek over de weg van culinaire verwennerij uit Italie en Frankrijk.

 

Wat je mag verwachten is een avond met (h)eerlijke smaken uit zowel de Italiaanse als Franse keuken, biodynamische wijn van onze Toscaanse buren, een muzikaal tussengerecht van Frank Giebels & het inspirerende verhaal van Leonard Crijns www.ginphonic.com 

 

over ons ‘ off trail zusterhotel’  Novanta in Toscane www.novanta90.com

 

Al deze elementen zijn aan elkaar verbonden dankzij en door Rosalie Mignonne van Velsen en haar kunstexpositie bij Brasserie FLO www.rosalievanvelsen.com

 

Benvenuto & Bienvenue is tussen 17.00 – 17.30 uur met de enige echte Novanta Spritz & antipasti van onze chef Vincent van der Hoeven & zijn brigade.

 

De prijs voor dit ‘off trail diner’bedraagt € 75 p.p. inclusief aperitief met antipasti gevolgd door een 3-gangen diner met Toscaanse wijn en een muzikaal tussengerecht.

 

OFF TRAIL DINNER

 

Antipasti Franco Italiano

Kickstarter met heerlijke Italiaanse vleeswaren, kaas en Franse Amuses-Bouches

 

Kunstzinnig voorgerecht

Burrata met balsamico siroop op het bord & een keur aan ingrediënten op tafel om het zelf af te maken

 

Ossobuco Contrast

Klassiek Italiaans kalfsvleesgerecht geserveerd met een witte paddenstoelenrisotto  & een zwarte truffelrisotto,  groene asperges

 

Verfrissende inleiding van een muzikaal  intermezzo

Huisgemaakt Limoncello  ijs met “aqua frizzante” en “fleur de sel”

 

Dolce Vita

Een zoete Franse en Italiaanse sterrenparade

 

 

Graag wel even vooraf reserveren.

 

A BIENTOT CHEZ FLO !

 

 

.......

Reserveren bij Brasserie FLO via 043-3282525 of via onze
website www.flomaastricht.nl



×