Laden...
Naar Facebook

Makers aan tafel Oogstfeest 2018

SAVE THE DATE: zondag 30 September 2018

 

MARIO TERTSCHNIG.wine & Brasserie FLO slaan de handen weer ineen!

Nooit eerder werd er zo vroeg geoogst als dit jaar!!
Om dit mooie wijnjaar alvast te vieren zetten wij 2 Limburgse wijnboeren centraal bij dit event.

Tevens zal Violiste Geertje Podevyn ons meenemen op haar prachtige vioolklanken. 

 

À table!

Reserveer en schuif aan om 18:00 uur voor de 3e editie van
ons "Met de makers aan tafel" diner chez FLO.

Chef Kris School en gastheer Richard Duizendstra & hun
teams serveren bij de wijnen onderstaand menu:

 

Aperitief:

Wijngaard Raarberg "Blanc de Blancs"

Voorgerecht
Carpaccio van langoustine met een gel van mandarijn en piment d'espelette, 
zeekraal, gember en frisée sla

Wijngoed Thorn Riesling 2016

Tussengerecht
Zeeduivel filet met schuim van groene curry en kokos, glasnoodles, taugé, koriander en puntpaprika

Wijngoed Thorn Pinot Gris 2016

Hoofdgerecht
Gebraden kalfsrumbsteak met witlof, oesterzwammen, pommes dauphine en jus van dragon

Wijngoed Thorn Pinot Noir 777 Barrique

Dessert
Bread and butterpudding van abrikozen en vanille, abrikozen compote en bitterkoekjes roomijs

Wijngoed Thorn Pinot Gris Late Harvest 2016

 

4-gangenmenu € 69.50 p.p. all-in (zoals omschreven)

 

 

Schuif aan op zondag 30 september aan voor een unieke avond
met heerlijk eten en wijnen met een eigen verhaal in het
goede gezelschap van de wijnmakers Harry Vorselen, Ralph Huydts en
Weinakademiker Mario Tertschnig.

Reserveren bij Brasserie FLO via 043-3282525 of via onze
website www.flomaastricht.nl

 

×